Home TOP NEWS Αλέξης Πίττας: “Πιστεύω ότι αν πετύχει γρήγορο γκολ θα έχει πολλές πιθανότητες”

Αλέξης Πίττας: “Πιστεύω ότι αν πετύχει γρήγορο γκολ θα έχει πολλές πιθανότητες”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέξης Πίττας, ο οποίος αγωνίστηκε και στην ομάδα μας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά:

«Η Ομόνοια πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ήρε η κούραση. Πιστεύω αύριο θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι, θα είναι πιο ανταγωνιστική. Νομίζω όμως η Ντιναμό θα έρθει πιο διαβασμένη στο παιχνίδι.»

Για το άγχος: «Πάντα υπάρχει άγχος. Σίγουρα δεν πετάνε στα σύννεφα. Είχε προηγηθεί το Σούπερ Καπ. Έπρεπε να διαχειριστεί την κούραση η Ομόνοια. Είδαμε να υπάρχει κούραση στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν πήγε όπως έπρεπε η προετοιμασία, λόγω πανδημίας υπήρχαν απουσίες. Αύριο θα είναι οι οπαδοί της ομάδας, θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.»

Τι πρέπει να προσέξει η Ομόνοια: «Πρέπει να προσέξει να μην ανοιχτεί στην αρχή. Πιστεύω ότι αν πετύχει γρήγορο γκολ θα έχει πολλές πιθανότητες.»