Home TOP NEWS «Αν δεν βρεθεί λύση με το Δασάκι είμαστε πίσω στο μηδέν»

«Αν δεν βρεθεί λύση με το Δασάκι είμαστε πίσω στο μηδέν»


Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στην κάρτα οπαδού αλλά και το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ΟMONOIA στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και το υπουργικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να παραμείνω στη θέση μου. Επιθυμούσα την παραμονή μου για να ολοκληρώσουμε πράγματα που θέλουμε.»

Για την κάρτα οπαδού: «Αυτό το θέμα είναι καυτό, το οποίο απασχολεί την κυπριακή φίλαθλη γνώμη για χρόνια. Όμως πρέπει να έχουμε όλοι υπόψιν μας ότι είναι νομοθεσία πλέον. Για να αλλάξει το οτιδήποτε θα πρέπει να αλλάξει ή να τροποποιηθεί η νομοθεσία. Δεν αφορά τον ΚΟΑ. Εμείς εφαρμόζουμε τη νομοθεσία, αν μας δοθεί εντολή τότε είμαστε υπόχρεοι να υπακούσουμε.»

«Τοποθετήθηκε ήδη η νέα υπουργός δικαιοσύνης, εκπροσωπώντας τη νέα κυβέρνηση και είπε ότι δεν προτίθεται η κυβέρνηση να ζητήσει την οποιαδήποτε αλλαγή.»


Για το θέμα γηπέδου της Ομόνοιας: «Εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να παρέμβουμε όταν έγινε το θέμα μεταξύ Ομόνοιας και ΓΣΠ. Τους ειδοποιήσαμε και προθυμοποιήθηκαν και οι δύο σε συνάντηση. Αναβλήθηκε τελικά η συνάντηση. Μετά βγήκε ανακοίνωση ότι τα βρήκαν και μείναμε ήσυχοι αλλά τελικά δεν τα βρήκαν. Αν δεν βρεθεί λύση για το Δασάκι είμαστε πίσω στο μηδέν. Από τη στιγμή που τα βρήκαν Ομόνοια και Εθνικός για το Δασάκι στείλαμε επιστολή στην ΠΑΕΕΚ και τους παραχωρήσαμε το Μακάρειο. Υπάρχουν τέσσερεις ομάδες στο Μακάρειο, για να πάει η Ομόνοια πρέπει να φύγει κάποια. Με τα σημερινά δεδομένα δεν «παίζει» το Μακάρειο».