Home TOP NEWS Δαμιανού: «Πρακτικά αδύνατο να αλλάξει κάτι στην κάρτα φιλάθλου τώρα»

Δαμιανού: «Πρακτικά αδύνατο να αλλάξει κάτι στην κάρτα φιλάθλου τώρα»


Τοποθετήσεις σχετικά με το αίτημα της ΑΕΛ και του Αποελ για αναστολή της κάρτας φιλάθλου παραχώρησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Άριστος Δαμιανούστον o οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για το αίτημα των δύο ομάδων και αν ο ίδιος συμφωνεί: «Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε πίσω τον κόσμο στα γήπεδα. Από δική μας πλευράς για να είμαστε και πρακτικοί πρέπει να πω ότι στις 15 του μήνα διακόπτουμε τις εργασίες της βουλής. Δεν έχουμε μέχρι σήμερα κάτι επίσημο. Έχουμε τον νόμο και οφείλουμε να τον εφαρμόζουμε. Αν υπάρχει κάποιο αίτημα, τότε μπορούμε να το εξετάσουμε».

Για τη διαδικασία αναστολής: «Πρέπει να υπάρχει αίτημα για αναστολή από την Κυβέρνηση. Δεν έχω ενημέρωση για το αν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Ακολούθως αν έρθει αίτημα θα τεθεί στην επιτροπή νομικών και αν υπάρχει συμφωνία τότε θα τεθεί στην ολομέλεια».


Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι τώρα: «Είναι πρακτικά αδύνατο από σήμερα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αν προκύψουν άλλα θέματα, πανδημίας κλπ τότε η βουλή μπορεί να συνεδριάσει, όμως είναι θέματα έκτακτης ανάγκης. Συζήτηση για την κάρτα οπαδού μπορεί να γίνει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως το πρωτάθλημα θα έχει ήδη ξεκινήσει».