Home TOP NEWS « Δεν σημαίνει πως επειδή είσαι το μόνο γήπεδο, να κάνεις εκβιαστικές...

« Δεν σημαίνει πως επειδή είσαι το μόνο γήπεδο, να κάνεις εκβιαστικές ενέργειες»


Δηλώσεις στον Super Sport FM με αφορμή την κόντρα Ομόνοιας-ΓΣΠ, έκανε ο πρώην πρόεδρος της Λευκωσιάτικης ομάδας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος σχολίασε και τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας: «Αν έχει δανείσει λεφτά στην Ομόνοια ο Κώστας Χριστοδούλου, θα πρέπει μετά να τα είχε επιστρέψει η Ομόνοια. Είχε δανείσει ένα ποσό, όμως πήρε αντάλλαγμα μία επιταγή, την οποία πληρώθηκε μετά. Όταν ήρθα εγώ στην Ομόνοια, βρήκα το ποσό, μου ζήτησε να το πληρώσω και το ξοφλήσαμε. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτή η αναφορά και δεν ήταν ποσό που θα έσωζε την Ομόνοια από την κατάσταση που βρέθηκε τότε».

  1. Για το θέμα του ΓΣΠ: «Ο μόνος τρόπος για να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση, είναι η συζήτηση. Πως γίνεται να συζητούν μετά από τόσα χρόνια που ήταν στο ΓΣΠ η Ομόνοια και τώρα να συμπεριφέρονται έτσι; Κάπου θα έπρεπε να είχαν προσέξει, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Δεν σημαίνει πως επειδή είσαι το μόνο γήπεδο, να κάνεις εκβιαστικές ενέργειες. Παλαιότερα υπήρξαν περιπτώσεις που χρωστούσαμε και οφείλαμε στο ΓΣΠ αρκετά λεφτά. Κάναμε διαπραγματεύσεις, αλλά και τότε κάναμε παράπονα πως είχαμε υπερχρεώσεις. Τελικά βρήκαμε διέξοδο και τα ξοφλήσαμε όλα με τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη.

Θα πρέπει το ΓΣΠ να αντιμετωπίζει σωστά έναν πελάτη, αν τον θεωρείς έτσι και να μην φτάνεις σε ακραίες ενέργειες. Εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ακόμα μεγαλύτερος εκβιασμός ήταν που στάλθηκε επιστολή στον ΚΟΑ και σε άλλα στάδια, για να μην φιλοξενηθεί η Ομόνοια. Δεν είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης αυτός από το ΓΣΠ προς την Ομόνοια, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας. Πάντα υπήρχαν δυσκολίες και συζητούσαμε. Το θυμάμαι από τότε που ήμουν μέλος. Δεν γίνεται να φτάνουν σε τέτοιες ενέργειες. Στο κάτω-κάτω βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και θα έπρεπε να σκέφτονται διαφορετικά».

Για το αν θα βρεθεί λύση: «Η Ομόνοια δεν βρίσκεται εκεί για να δημιουργεί πρόβλημα. Το ΓΣΠ ανήκει σε όλη την κοινότητα της Λευκωσίας. Πρέπει να κοιτάξουμε το κύριο πρόβλημα, το οποίο είναι η σωστή χρέωση. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα βρεθεί λύση με το ΓΣΠ. Το ΓΣΠ διευθύνεται από τους ανθρώπους του, που είναι νομικοί και πρέπει να λειτουργούν με ψυχραιμία. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί μια λύση».