Home TOP NEWS Δημοσίευμα στην Κροατία για Ατιεγμουέν: “Δεν ήρθε να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες...

Δημοσίευμα στην Κροατία για Ατιεγμουέν: “Δεν ήρθε να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του”

Θέμα στην Κροατία έγινε η κίνηση του Ιγιάγι Ατιεμγουέν το ότι επέλεξε να μην μεταβεί στο ξενοδοχείο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κροατικής ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός που ήρθε να αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την μορφή δανεισμού από την Ντινάμο, δεν επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή των Κροατών στην Κύπρο.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο άρθρο παρά τα μέτρα κατά της πανδημίας, θα του επιτρεπόταν αν το ζητούσε να μεταβεί στο ξενοδοχείο να χαιρετήσει την αποστολή ωστόσο δεν το έπραξε.

 

“Όπως γνωρίζετε, η Ντιναμό παραχώρησε τον Ιγιάγι Ατιεμγουέν στον αντίπαλό μας στην Ευρώπη πριν από λίγο καιρό. Η Κυπριακή ομάδα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το Νιγηριανό ποδοσφαιριστή στο τέλος της επόμενης σεζόν για τρία εκατομμύρια ευρώ, μισό εκατομμύριο περισσότερα από όσα κατέβαλε ο Ντιναμό στην Γκόριτσα . Ο Ατιεμγούεν φυσικά δεν έπαιξε εναντίον της Ντιναμό. Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές ήταν απομονωμένοι στο ξενοδοχείο, υπό την επιφύλαξη όλων των επιδημιολογικών μέτρων, ο Ατιεμγουέν θα μπορούσε να μεταβεί στο ξενοδοχείο και θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του, ωστόσο,δεν εμφανίστηκε, δεν ήρθε τουλάχιστον για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του από χθες”.

Το σχετικό δημοσίευμα και το απόσπασμα που αναφέρεται στον Ατιεμγουεν