Home TOP NEWS Δημοσίευμα στην Κροατία για Ατιέμγουεν: “Αυτό δεν συμβαίνει συχνά”

Δημοσίευμα στην Κροατία για Ατιέμγουεν: “Αυτό δεν συμβαίνει συχνά”


Η Κροατική ιστοσελίδα gol.dnevnik.hr. σε δημοσίευμα της με τίτλο “Αυτό δεν συμβαίνει συχνά” σχολιάζουν την μεταγραφή του Ιγιάγι Ατιέμγουεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Κροάτες να δίνουν έμφαση στο γεγονός πως η ομάδα της Ντιναμό έστειλε τον ποδοσφαιριστή στην αντίπαλο της για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Αυτό δεν συμβαίνει συχνά: Η Ντιναμό έστειλε δανεικό ποδοσφαιριστή στην επόμενη αντίπαλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νιγηριανός Ιγιάγι Ατιέμγουεν έφυγε από τη Ντιναμό και πάει ως δανεικός για ένα έτος στην κυπριακή Ομόνοια, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να τον αγοράσει αν θελήσει.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Ντιναμό θα συναντήσει την κυπριακή ομάδα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Τρίτη 20 Ιουλίου, στο «Μαξιμίρ».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και Ομόνοια.

Ο Ατιέμγουεν εντάχθηκε στο δυναμικό της Ντιναμό τον Ιανουάριο του 2019 έναντι 2.6 εκατομμυρίων ευρώ, και κατέγραψε 58 συνολικά συμμετοχές, σκοράροντας δώδεκα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Με την ομάδα του Ζάγκρεμπ πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γκόριτσα και ομάδες της Τουρκίας. Έπαιξε επίσης ως δανεικός για μικρό διάστημα στη Λοκομοτίβα.