Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: ” Έστω και με το 0-2, δίνω 50%-50% πιθανότητες πρόκρισης”

Νικόλας Γεωργίου: ” Έστω και με το 0-2, δίνω 50%-50% πιθανότητες πρόκρισης”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νικόλας Γεωργίου ήταν ο καλεσμένος στην σημερινή εκπομπής «Βάλε ένα γκολ» του Active 107,4 & 102,5 και σχολίασε την ήττα της Ομόνοιας από την Ντιναμό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού πάντως, δεν θεωρεί χαμένη την υπόθεση πρόκριση, παρά το 0-2 με το οποίο γύρισε η ομάδα του από το Ζάγκρεμπ.

«Αν είναι ίδια ομάδα που θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ, διότι αυτές οι ομάδες συνήθως γίνονται καλύτερες τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, εάν δεν είναι σε καλή φόρμα, έστω και με το 0-2, δίνω 50%-50% πιθανότητες πρόκρισης», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω εάν είναι προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και με δεδομένο ότι θα είναι πιο έτοιμοι κατά μία εβδομάδα, δεν θα είναι θαύμα να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Μπαίνω στο μυαλό το παικτών μας. Οι παίκτες σκέφτονται τώρα ότι αυτοί “παίζονται”. Τώρα τους έχουν αντιμετωπίσει και ξέρουν, διότι είναι διαφορετικό να βλέπεις βίντεο από την αντίπαλο και άλλο να αγωνίζεσαι απέναντί της. Θα μπει με ορμή η Ομόνοια, οι ποδοσφαιριστές την είδαν την Ντιναμό. Όπως το βλέπω μπορεί να είναι ανατρέψιμο αν η Ομόνοια βάλει ένα γκολ, φτάνει να μη δεχτεί πρώτη”.

Αναφορικά με το εάν περιμένει διαφορετική τακτική από τον Μπεργκ, απάντησε: Η Ομόνοια είναι το ίδιο στυλ, απλά στο ΓΣΠ θα έχει ετοιμότητα, οπαδούς και ζέστη. Δεν θα αλλάξει πολλά ο Μπεργκ. Λίγο πιο επιθετική άμυνα περιμένω. Αν βρει φάση όπως ψες με τον Ντούρις και το βάλει θα μπει στο ματς. Χρειάζεται ένα γκολ και να είναι όπως πάντα προσεκτική. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ντιναμό, παρατήρησα ότι το πρόβλημα της Ομόνοιας ήταν στο κέντρο όταν άνοιγε για να επιτεθεί. Διάβασα πριν από το παιχνίδι τις δηλώσεις του Σίλνενφελντ ότι η Ομόνοια μπορεί αν έχει πρόβλημα στην επιστροφή από το κέντρο. Αυτό φάνηκε και εκεί έφτιαξε τις φάσεις της η Ντιναμό, δίχως να ήταν συνεχώς απειλητική. Ήταν παιχνίδι που αν το έβλεπες και σου έλεγε κάποιος ότι θα έχανε 0-2 η Ομόνοια θα έλεγες “αποκλείεται”».

Ο Γεωργίου ανέφερε και τι χρειάζεται να αυξηθούν οι πιθανότητες των πρασίνων: «Θα ήθελα να είχε ακόμη μια μετεγγραφή, για παράδειγμα αυτόν που πήραμε από την Ντιναμό (σ.σ.: Ιγιάγι Ατιέμγουεν). Θέλει ταχύτητα. Προσπάθησε ο Ντούρις και ο Τσέποβιτς, αλλά θα ήθελα κάποιον με ταχύτητα για να τους δημιουργήσει πρόβλημα».