Home TOP NEWS “Ο Παναθηναϊκός, η Ομόνοια και ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν” (Δημοσίευμα από Ελλάδα)

“Ο Παναθηναϊκός, η Ομόνοια και ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν” (Δημοσίευμα από Ελλάδα)

Δημοσίευμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα SDNA.gr κάνει αναφορά στον 25χρόνο Νιγηριανό εξτρέμ, Ιγιάγι Ατιέμγουεν ο οποίος ετομάζεται να φορέσει την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Τον Ιγιάγι Ατιέμγουεν ετοιμάζεται να προσθέσει η Ομόνοια στο ρόστερ της.


Ο Ατιέμγουεν αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και κυρίως στα «φτερά», ενώ την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές, 7 γκολ και 1 ασίστ.

Εκτίος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αγόρασε τον Γενάρη του ΄19 τα δικαιώματά του από την Γκόριτσα έχει παίξει στην Τουρκία με τις φανέλες των Ρίζεσπορ και Μανίσασπορ.

Πού «κολλάει» σε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός;

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του  SDNA  η κινητικότητα που υπήρξε προ ημερών στο στρατόπεδο των «πρασίνων» για την υπόθεση ενός εξτρέμ αφορούσε τον Ιγιάγι Ατιέμγουεν ο οποίος εσχάτως βρίσκεται καθ΄οδόν για την Ομόνοια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε σχηματίσει – σε πρώτο χρόνο – θετικό report για τον Νιγηριανό παίκτη έχοντας συγχρόνως πλήρη ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της περίπτωσής του.

Ωστόσο συν τω χρόνω οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην περάσουν στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του Αφρικανού, ο οποίος κάνει πλέον πρόβες με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Αυτά, για την ιστορία.

Πηγή:sdna.gr