Home TOP NEWS “Ζήτησε επιπλέον ποσότητες νερού για την Κυπριακή “κόλαση” η Ντιναμό!”

“Ζήτησε επιπλέον ποσότητες νερού για την Κυπριακή “κόλαση” η Ντιναμό!”

“ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ «ΚΟΛΑΣΗ»: Ο DINAMO ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ” Αυτός είναι ο τίτλος της τοπικής ιστοσελίδας του Ζάγκρεμπ sportske.jutarnji.hr. 


Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του κορωνοϊού, κάθε ταξίδι είναι μια απαιτητική αποστολή. Έτσι, το σημερινό Dinamo στη Λευκωσία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ολόκληρη η αντιπροσωπεία έπρεπε να κάνει δοκιμές PCR στο COVID-19 πριν από το ταξίδι, αυτό γίνεται πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα, αν και η ομάδα ακολουθεί αυτή την διαδικασία κάθε 3-4 ημέρες, επειδή η δοκιμή αντιγόνου εισήχθη πριν από τους αγώνες του HNL.

Αρνητικά τα τεστ

Ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός σύμφωνα με το πρωτόκολλο UEFA, ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, τα αποτελέσματα έφτασαν αργά χθες το βράδυ, και πρέπει σίγουρα να εμφανιστούν πριν από το ταξίδι, γιατί το αρνητικό τεστ αποτελεί προϋπόθεση για την είσοδο στην Κύπρο.


Επίσης στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται μεταξύ άλλων στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δεν θα υπάρξουν ομαδικές δραστηριότητες στο ταξίδι εκτός από τις επίσημες, δεν θα περπατήσετε μέσα και έξω από το ξενοδοχείο, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τον αγώνα. Για τους παίκτες, το ταξιδιωτικό κλαμπ παρείχε τις υψηλότερης ποιότητας μάσκες FPP3 χωρίς φίλτρα για να εργαστεί στο μέγιστο για την πρόληψη της πιθανότητας μόλυνσης από τον ιό COVID-19.

Και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ζέστη που περιμένουν τα Blues στη Λευκωσία, οι παίκτες στο Maksimir προετοιμάζονται για την «Κυπριακή κόλαση» εδώ και αρκετές ημέρες. Η υπηρεσία υγείας θα φροντίσει ιδιαίτερα για την ενυδάτωση κάθε παίκτη. Ήταν σημαντικό να προετοιμαστεί το σώμα εκ των προτέρων, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι, και αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό την ημέρα του παιχνιδιού.

Παρόμοια δουλειά έγινε με τους παίκτες στις προετοιμασίες στη Σλοβενία, όπου η θερμοκρασία ανέβηκε στους 38 ή ακόμα και 39 βαθμούς Κελσίου. Η πρόσληψη ηλεκτρολυτών πριν από το παιχνίδι σίγουρα θα αυξηθεί.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι παίκτες έρχονται ενυδατωμένοι στον αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πίνουν νερό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, το οποίο προβλέπεται από τους κανόνες, αλλά όχι το παγωμένο νερό λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας για να αποφευχθεί το σοκ στο σώμα . Η Ντιναμό ζήτησε από το ξενοδοχείο επιπλέον ποσότητες νερού για τους παίκτες.”