Home TOP NEWS Τάκης Μαύρης: “Δεν μπορεί μια Ομόνοια να μην έχει γήπεδο και να...

Τάκης Μαύρης: “Δεν μπορεί μια Ομόνοια να μην έχει γήπεδο και να ζητιανεύει δεξιά και αριστερά”

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάκης Μαυρής, αμέσως μετά την κλήρωση της Ομόνοιας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Αναλυτικά:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό: «Ο Μπεργκ ξέρει πώς να διαχειριστεί το παιχνίδι αύριο για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να τα δώσει όλα στο ΓΣΠ. Μεσοαμυντικά η ομάδα κρατάει καλά είναι ένα σύνολο που δουλεύει πολύ καλά , οι παίκτες παρέμειναν οι ίδιοι και έχει και έναν τερματοφύλακα που έχει εμπιστοσύνη και όλοι νιώθουν ασφάλεια με τον Φαμπιάνο. Υπάρχουν τρεις ευκαιρίες για την Ομόνοια αλλά ας μην προτρέχουμε, αυτή την στιγμή προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αύριο αλλά και ο επαναληπτικός».

«Δεν υπάρχουν πλέον μικρές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν υπάρχει περίπτωση υποτίμησης από καμία κυπριακή ομάδα. Οι ομάδες μας που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα φέρουν βαθμούς στην Κύπρο και αυτό θα είναι κίνητρο και για ξένους ποδοσφαιριστές να έρθουν που ίσως υποτιμούν το επίπεδο του πρωταθλήματος μας».

Για την έδρα της Ομόνοιας: «Αν είναι δυνατόν η Ομόνοια με τόσους οπαδούς να μην έχει γήπεδο να παίξει. Δεν μπορεί μια Ομόνοια να μην έχει γήπεδο και να ζητιανεύει δεξιά και αριστερά και αυτοί που πρέπει έχουν υποχρέωση να πάρουν τις αποφάσεις τους. Το ίδιο έγινε και με τον Φαμπιάνο όταν ενάμιση μήνα ασχολούμασταν όλοι με αυτό. Κάποιοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βρουν ένα γήπεδο που να χωράει τον κόσμο της Ομόνοιας.  Δεν μπορεί με το 75% πληρότητα που αποφασίστηκε, η Ομόνοια να παίζει μπροστά σε τόσο λίγο κόσμο, ο κόσμος διψάει να έρθει στην ομάδα. Εκτός αν ικανοποιούνται να τα βλέπουν από την τηλεόραση. Εγώ βλέπω την Ομόνοια να παίζει στο ΓΣΠ, αυτή είναι η έδρα της και πρέπει να τα βρουν και αν χρειάζεται να επέμβουν ΚΟΑ, ΚΟΠ ακόμη και ο ΠτΔ ας το κάνουν φτάνει να λυθεί το όλο θέμα. Αν υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές τότε θα τα βρουν. Εμείς παίξαμε πρώτοι στο ΓΣΠ, παίζαμε στο Μακάρειο, παίζαμε στο Τσίρειο με την Εθνική ομάδα γι’ αυτό πρέπει να τα βρουν και να έχει έδρα η ομάδα. Ας βρεθεί τώρα άμεσα λύση και αν θέλουν ιδιόκτητο γήπεδο ας το κάνουν».

Για το θέμα με την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και είναι δύσκολο να παίζεις τόσο νωρίς και με τόση ζέστη. Αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό το πράγμα εμείς το ζήσαμε με την Ομόνοια και τι γήπεδα είχαμε στην Κύπρο και τι καιρικές συνθήκες και η υγρασία σκοτώνει τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι δύσκολο για όλους μας και για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, όλα πρέπει να τα μετράμε.  Είναι απάνθρωπο να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες κακά τα ψέματα».