Home TOP NEWS Τοποθέτηση Κίκη Φιλίππου για τη συμφωνία με ΟΜΟΝΟΙΑ για Δασάκι

Τοποθέτηση Κίκη Φιλίππου για τη συμφωνία με ΟΜΟΝΟΙΑ για Δασάκι


Ικανοποιημένος παρουσιάζεται ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ για το γήπεδο στο Δασάκι της Άχνας.

Παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέροντας πως έγινε το πρωί της Δευτέρας (12/07) πρόταση από την ομάδα μας με συγκεκριμένους όρους, με την απόφαση να λαμβάνεται χωρίς χρονοτριβή. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στις φάσεις στις οποίες θα χωριστούν τα έργα αναβάθμισης του γηπέδου του Εθνικού, αλλά και το με ποιες εταιρείες και εργολάβους θα γίνουν οι συνεργασίες, ο κ. Φιλίππου ανέφερε ότι μπορεί η Ομόνοια να έχει ανακοινώσει την συμφωνία με την προσφυγική ομάδα, ωστόσο ακόμη συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις των δύο πλευρών σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα και τον σχεδιασμό για τους επόμενους μήνες. «Τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό τον έχει καθαρά η Ομόνοια», τόνισε.


«Από τη στιγμή που η Ομόνοια ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Κύπρο χρειάστηκε βοήθεια για στέγαση των αγωνιστικών της αναγκών, εμείς ως προσφυγικός σύλλογος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να μένεις άστεγος, θεωρήσαμε σωστό να πράξουμε όπως έχουμε πράξει», ανέφερε.
Για το πότε η Ομόνοια θα μπορεί να προπονείται ή και να δίνει αγώνες στο Δασάκι, ο πρόεδρος του Εθνικού δήλωσε ότι αυτό ισχύει ήδη από σήμερα. «Αρχικά η νότια πλευρά των εξέδρων θα αναδιαμορφωθεί και δεν επηρεάζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καμιάς ομάδας, ούτε εμάς, ούτε της Ομόνοιας, καθώς δεν επηρεάζεται ο αγωνιστικός χώρος», ξεκαθάρισε.