Home TOP NEWS Τούτιτς: «Υπάρχουν πιθανότητες… οι οπαδοί θα βοηθήσουν πολύ»

Τούτιτς: «Υπάρχουν πιθανότητες… οι οπαδοί θα βοηθήσουν πολύ»


Στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας και πρώην προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νεντίμ Τούτιτς. Αναφέρθηκε στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης και στις πιθανότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για προκριση.

Ανέφερε:

«Η Ομόνοια όπως είδα δεν ήταν απόλυτα έτοιμη για τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ. Είναι καλύτερη ομάδα η Ντιναμό αλλά μπορούσε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολη η προσπάθεια για να πάρει η Ομόνοια την πρόκριση γιατί η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά οι πιθανότητες υπάρχουν».

«Έχω την άποψη ότι η Ομόνοια στο ΓΣΠ θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα. Στο Ζάγκρεμπ είχε αργό ρυθμό. Χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση ειδικά. Χρειάζεται επίσης περισσότερο πρέσινγκ, περισσότερη δύναμη και περισσότερο ρίσκο στο παιχνίδι της. Πρέπει να είναι πιο πιεστική σε όλο το γήπεδο και πιο επικίνδυνη μπροστά… Με τέτοιες προϋποθέσεις μπορεί να τα καταφέρει την επόμενη Τρίτη απέναντι, επαναλαμβάνω σε μια πολύ καλή ομάδα».

Ακολούθως ο «Νέτο» τοποθετείται για το θέμα του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο: «Πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι θετικό γεγονός για την Ομόνοια. Οι οπαδοί θα βοηθήσουν πολύ τους ποδοσφαιριστές. Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι»!

Ρωτήσαμε και για την παρούσα δουλειά του στην Αλκή την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε πριν από λίγο καιρό: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για τις προοπτικές που υπάρχουν. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Ο κος Aντης Λόππας είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και θέλει η ομάδα να πάει μπροστά. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Πήραμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι φτιάχνουμε μια καλή ομάδα».