Home TOP NEWS «Ο προπονητής θα βρει τις λύσεις…»

«Ο προπονητής θα βρει τις λύσεις…»


Ο παλαίμαχος άσος της OMONOIAΣ Λευτέρης Κοντολεύτερος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα:

Αρχικά: «Αυτό που προβληματίζει είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν, ποδοσφαιριστές κλειδιά. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αντικατασταθούν και να είναι σε βαθμό που ήταν αυτοί. Πιστεύω ότι ο προπονητής θα βρει τις λύσεις και θα ανταπεξέλθει.»

*«Ο μικρός ο Παναγιώτου μας έδειξε και πέρσι και φέτος ότι μπορεί να παίξει σε μεγάλο βαθμό.»


«Αυτό που κρατάει ψηλά την Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι οι μικροί. Ότι η Ομόνοια έβγαλε μικρούς ποδοσφαιριστές μετά από πολλά χρόνια. Από τους δικούς μας καιρούς, μετά τον Αλωνεύτη δε θυμάμαι άλλον.»

Για το πάθος: «Τότε και αν μην ήθελες, έβγαζες πάθος με τα ονόματα που είχαμε τότε. Είχαμε τσαμπουκά και είναι και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο. Η απουσία του κόσμου έχει «σπάσει» το κλίμα και την ατμόσφαιρα.»

«Η ομάδα που έπαιξε η Ομόνοια, ναι μεν είναι καλύτερη η Ομόνοια και το φαβορί, αλλά δε ξέρουμε πως θα είναι στην έδρα της. Έχει και πολλές απουσίες η Ομόνοια. Πιστεύω θα προκριθεί αλλά θα έχει δύσκολο παιχνίδι. Ένα γκολ είναι…»

Για την κατάργηση του εκτός έδρας τέρματος: «Δεν είναι ποδόσφαιρο, μια μικρή ομάδα που καταφέρνει να βάλει εκτός έδρας γκολ πάει χαμένο.»

«Για μένα η Ομόνοια τώρα είναι σχεδόν ίδια η περσινή. Εκτός από τον Μιξ που είναι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να κρατήσει μπάλα, η υπόλοιπη είναι η ίδια. Εξαρτάται από τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού του.»

«Δεν είμαι φαν του Ντούρις όμως βλέπω άλλο πράγμα. Κάνει δουλειά έξω από την περιοχή, κινήθηκε περισσότερο περιφερειακά, δεν είναι εύκολο.»

Από: sport-fm.com.cy