Home TOP NEWS Πέπης: «Να μην ρίξουμε το βάρος στην άμυνα»

Πέπης: «Να μην ρίξουμε το βάρος στην άμυνα»


Μίλησε στο ραδιόρφωνο του Σούπερ Σπορ ΦΜ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πέπης Ιακώβου, και αναφέρθηκε στον αποψινό επαναληπτικό με την Αντβέρπ.

Αναλυτικά:

Για τις αποψινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: «Εύχομαι και οι δύο ομάδες να προκριθούν και να δώσουν στην Κύπρο τους βαθμούς που χρειάζεται για να πάει ακόμα καλύτερα».

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Αντβέρπ: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα γίνει πολύ δυνατή αναμέτρηση, είναι μία πολύ καλή ομάδα του Βελγίου. Έχω τις ανησυχίες μου, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Όμως η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε η Ομόνοια στο ΓΣΠ, αναμένω πως θα κάνει το ίδιο και στο Βέλγιο. Το άγχος δεν πρέπει να είναι στην Ομόνοια, αλλά στην Αντβέρπ. Αναμένω και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Μπεργκ, πως θα εφαρμόσει την τακτική που γνωρίζουμε, ανάλογα με τους παίκτες που έχει. Στόχος του θα είναι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Αν το καταφέρει, τότε θα δουλέψουν όλα σωστά».


Αν έχουν σημασία τα πρώτα λεπτά: «Στο ποδόσφαιρο δεν έχουν σημασία τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα λεπτά, ακόμα και στις καθυστερήσεις, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν. Δεν πρέπει η ομάδα μας να ρίξει το βάρος στην άμυνα».

Για τους τραυματισμούς και τις αλλαγές: «Το πλεονέκτημα της Ομόνοιας πέρσι και φέτος, είναι οι μικροί ποδοσφαιριστές μας. Ο Χένινγκ Μπεργκ και το επιτελείο του έδειξαν εμπιστοσύνη σε αυτούς. Για σήμερα, θέλουμε και την τύχη μαζί μας, χρειάζονται πολλά πράγματα».

Για την Ανόρθωση: «Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, με καλό προπονητή, με καλή έδρα και μπορεί να το αξιοποιήσει. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε την πρόκριση και των δύο κυπριακών ομάδων απόψε».

Από sport-fm.com.cy