Home TOP NEWS Χαρίτου: «Καμία ανησυχία… θα φτιάξουν τα πάντα, χρειάζεται χρόνος»

Χαρίτου: «Καμία ανησυχία… θα φτιάξουν τα πάντα, χρειάζεται χρόνος»


Στον ΣΠΟΡ FM 95.0  μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Πληρώσαμε τα λάθη της αμυντικής λειτουργίας. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα, αλλά δεν έγινε αυτό, όμως δεν σημειώθηκε κάτι καταστροφικό. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της, ενώ φανερώνει ψυχραιμία στις δύσκολες καταστάσεις και μπορέι να τα ξεπεράσει όλα τα «εμπόδια». Δε βλέπω κανέναν λόγο ανησυχίας, όμως θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει πιθανότητα «περιπάτου» στον μαραθώνιο».

Για την άμυνα: «Οι αριθμοί μαρτυρούν ότι δεχόμαστε εύκολα τέρμα, κάτι που πρέπει να δουλέψει ο προπονητής. Ίσως να χάλασε η χημεία, πιστεύω όμως, ότι θα φτιάξουν τα πάντα, απλά χρειάζεται χρόνος».

Για τις απουσίες και τις υποχρεώσεις των διεθνών που μπορεί να επηρέασαν την εικόνα: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια δικαιολογία για την ήττα. Η ομάδα έχει ποιότητα και αξία, άρα καλό θα ήταν να το διαχειρίζονται σωστά, καθώς συμβαίνει συχνά να λείπουν οι διεθνείς μας. Κάθε προπονητής δυσκολεύεται όταν λείπουν οι παίκτες, όμως αυτά γίνονται σε όλες τις ομάδες, όλων των χωρών».

Για τη δημιουργία φάσεων: «Το ζήτημα αυτό υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Βλέποντας τους αγώνες δεν έχουμε συνηθίσει να πετυχαίνουμε πολλά τέρματα, άρα δεν έχουμε το εύκολο τέρμα, κάτι που καλούμαστε να βελτιώσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται».

Για τον Γκόμεθ και τις εμφανίσεις: «Την περσινή περίοδο στο ξεκίνημα υπήρχαν προβλήματα, έτσι και τώρα, είναι νωρίς για συμπεράσματα. Είναι μία περίοδος μετά από προετοιμασία και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα τα πόδια είναι βαριά. Δε συμφωνώ ότι ο παίκτης είναι νωθρός στο ξεκίνημα του. Μη ξεχνάμε πως λείπουν και παίκτες που έδιναν ανάσες. Η ποιότητα του Ισπανού είναι σημαντική και βοηθάει την ομάδα μας».

Για τον Τσέποβιτς: «Έλειπε ένα μήνα, όμως αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τις λύσεις που δίνει μέσα στο παιχνίδι, άρα περιμένουμε την βελτίωση του».

Για τον ευρωπαϊκό όμιλο και την πρεμιέρα με την Καϊράτ: «Αν και είμαστε σύνολο με χαμηλή βαθμολογία, υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν η Ομόνοια παρουσιαστεί με το στάνταρ απόδοσης που μπορεί να πιάσει, πιστεύω σε καλή παρουσία και συγκομιδή».

Από 24sports.com.cy