Home TOP NEWS Δυνατή στην επίθεση η Καϊράτ, τρωτή στην άμυνα, αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα

Δυνατή στην επίθεση η Καϊράτ, τρωτή στην άμυνα, αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα


Μπαίνουμε σε λίγο στο γήπεδο για να δοκιμαστούμε απέναντι στην Καϊράτ στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Τα πάντα δείχνουν να είναι ανοικτά απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ικανότητες, έχει όμως και αδυναμίες.

Αυτή τη στιγμή η Καϊράτ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος Καζακστάν. Σε 20 αγώνες έχει 37 βαθμούς. Έχει 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες έχοντας σημειώσει 44 γκολ ενώ δέχθηκε 18.

Άρχισε τις φετινές της υποχρεώσεις στην Ευρώπη από τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τη Μακάμπι Χάιφα. Έφερε ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ ενώ κέρδισε με 2-0 στο Αλμάτι.  Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί από τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League, είχε κερδίσει με 2-1 στην έδρα της και έχασε με 5-0 στο Βελιγράδι, και την Αλασκέρτ στο Europa League στα πέναλτι ύστερα από δύο ισοπαλίες. Απέκλεισε στα πλέι οφ του Conference League τη  Φόλα Ες Λουξεμβούργου με δύο νίκες (1-4, 3-1).

Προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την Ορνταμπάσι η οποία είναι στην 5η θέση.

Είναι μία καλή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αν αποδόσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για πρόκριση.