Home TOP NEWS «Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε εμπειρία στην Ευρώπη… ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι αυτή τη...

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε εμπειρία στην Ευρώπη… ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι αυτή τη στιγμή οι πιο καλές ομάδες»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πέπης Ιακώβου, μίλησε στον Super Sport Fm, και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, για το φετινό πρωτάθλημα σχολιάζοντας τις ομάδες, και τα παιχνίδια του τριφυλλιού στην Ευρώπη.

Για το σημερινό τουρνουά: «Εδώ και 17 χρόνια διοργανώνουμε το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΟΠΑΠ Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας που στηρίζει τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο. Έτσι και φέτος θα διοργανωθεί από της 16:00 στο Γήπεδο Προμαχώνα με τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Στόχος μας είναι να περάσουμε μηνύματα στους νέους με σύνθημα “ΝΑΙ στον Αθλητισμό, ΟΧΙ στα Ναρκωτικά”. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την προστασία του Έντιμου Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλαμπους».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα των εκπλήξεων. Οι ευρωπαίοι μας αν δεν προσγειωθούν σύντομα θα την πληρώσουν πολύ άσχημα. Ο ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα με τεράστια ιστορία, ακόμη ψάχνεται, θα χρειαστεί χρόνο αλλά πιστεύω θα επανέλθει. Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχω εντυπωσιαστεί με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ σε ό,τι αφορά τον τρόπο ανάπτυξή τους και τις θεωρώ αυτή τη στιγμή τις καλύτερες στην Κύπρο».

Για το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ομόνοιας και για τη δική του παρουσία στη «χρυσή» εποχή των πρασίνων: «Απέκτησε μια εμπειρία στην Ευρώπη. Ο προπονητής θα εφαρμόσει την τακτική και την εμπειρία του. Θα βασιστεί πάνω στον τερματοφύλακα. Εγώ είμαι τυχερός που βρέθηκε στην Ομόνοια, προσφέραμε αλλά πήραμε πολύ περισσότερα. Η καταξίωση και η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια σε αυτά που προσφέραμε».