Home TOP NEWS Ο Νικόλας Γεωργιου για την ομάδα, το πρωτάθλημα και τη διαιτησία

Ο Νικόλας Γεωργιου για την ομάδα, το πρωτάθλημα και τη διαιτησία


Για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τη φετινή της πορεία τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του ο Νικόλας Γεωργίου. Σχολίασε επίσης τα παράπονα για τη διαιτησία και το γεγονός ότι μπήκε ερευνών λειτουργό για το Ομόνοια-Δόξα.

Οι τοποθετήσεις του:

«Φέτος μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι παίκτες, υπάρχουν μία δύο απουσίες τις οποίες ακόμα δεν κατάφερε να βρει την μαγιά ο προπονητής. Λίγο στην άμυνα και στην επίθεση».

«Όταν έρθουν πίσω ο Μιξ, ο Μποτεάκ και ο Κούσουλος θα δώσουν εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να ανεβούν κάποιοι παίκτες, ίσως πρέπει να γίνει ένα ανακάτεμα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ανεβάσουν απόδοση για να πάει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα. Υπάρχει η εμπειρία και οι ικανότητες. Ελπίζω να αρχίσει να παίρνει τώρα τους βαθμούς γιατί θα τους χρειαστεί στην πορεία. Τώρα πρέπει να μην χάνει εύκολα βαθμούς η Ομόνοια»

«Οποιαδήποτε ομάδα έχει αγωνιστεί σε διπλό ταμπλό Κύπρος – Ευρώπη, έμεινε πίσω. Είναι δύσκολο να έχεις δύο εντεκάδες ισάξιες. Αυτή την στιγμή η Ομόνοια δεν είναι στην καλή της φόρμα. Αν λύσει τα θέματα της δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Πρέπει να επικεντρωθεί στα δικά της. Δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που να μπορεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια γιατί είναι καλή ομάδα».

«Εγώ θέλω να βλέπω την Ομόνοια πρωταγωνίστρια. Αν πάει μέχρι το τέλος πιστεύω ότι θα το πάρει το πρωτάθλημα».

«Ο Απόλλωνας φαίνεται να είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα. Η Ανόρθωση δεν ξέρω πως θα λύσει τα θέματα της με την Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι επίσης μία καλή ομάδα. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό όπως και πέρσι. Θα κάνουν ζημιές η Δόξα, ο Εθνικός και οι άλλες ομάδες. Είναι το κορυφαίο, γιατί ενισχύθηκαν οι ομάδες και έχουν στόχους».

«Ελπίζω να το αφήσουν να είναι ανταγωνιστικό γιατί με αυτά που βλέπω, να σταματήσουν να κλαίνε όλοι, δεν λέω για τον Φανούριο για να μην παρεξηγηθούμε, δεν ξαναδιορίστηκε ερευνών λειτουργός, τι είναι αυτό το νέο φρούτο; Αυτό είναι νέο φρούτο, να διοριστεί ερευνών λειτουργός στο παιχνίδι Ομόνοια-Δόξα. Τι να πω εγώ για τα άλλα, επειδή ήρθαν ξένοι στο βαρ, χθες στο ΑΠΟΕΛ, σε ΑΕΚ, σε Απόλλωνα, σε αυτούς δεν θα διορίζαμε λειτουργούς; Τι είναι αυτά τα φρούτα;».

«Να κάνω κι εγώ επίσημη καταγγελία, αν ξεκινήσει η Ομόνοια ή ο Απόλλωνας; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν είναι σοβαρά, οποίος κάνει καταγγελία να γίνεται ερευνών λειτουργός και να φωνάζουν και να κλαίνε να τους φέρνουν ξένους γιατί άκουσαν πως η Ομόνοια ευνοήθηκε; Είδαν τις φάσεις αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν; Στην επόμενη αγωνιστική που ευνοήθηκαν η Ομόνοια πρέπει να φωνάζει εναντίον τους; Δεν μπορείς να φωνάζεις συνέχεια».

«Χθες η διαιτησία στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΕΕΚ κόκκινη στο 5ο λεπτό, ήταν κόκκινη; Δηλαδή πρέπει να ζητήσω να διαγραφεί ο διαιτητής που έκανε το παιχνίδι. Ή στην κόκκινη της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα. Αυτοί οι δύο σήκωσαν τα μένεα μετά από τη Δόξα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να χαλαρώσουμε. Στο Απόλλων- ΑΠΟΕΛ, αυτός του ΑΠΟΕΛ που ήταν ολοκάθαρη κόκκινη ούτε παρατήρηση δεν δέχθηκε».

«Η Ομόνοια θα βρει τον δρόμο της, θα ανεβάσει την απόδοση και θα είμαστε κοντά».