Home TOP NEWS Σαν να μην έγινε η πρεμιέρα του 8ου – Εξαιρετικά κρίσιμο το...

Σαν να μην έγινε η πρεμιέρα του 8ου – Εξαιρετικά κρίσιμο το επόμενο μας


Δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο της αγώνα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, δεν ήταν όμως και το καλύτερο, αφού η ομάδα θα μπορούσε να έφευγε από το Καζακστάν με το τρίποντο. Ευκαιρίες βέβαια βρήκε και η Καϊράτ όμως βλέποντας αυτή την ομάδα θεωρούμε θα αποτελέσει έκπληξη αν μπορέσει να δειδκικήσει πρόκριση.

Το τελικό 0-0 στο Αλμάτι, διαδέχθηκε η λευκή ισοπαλία στο Μπακού μεταξύ της Καραμπάκ και της Βασιλείας. Τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα για την πρώτη αγωνιστική αφήνουν τις 4 ομάδες ισόβαθμές στον 8ο όμιλο με ένα βαθμό.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει ίσως τον κρισιμότερο μας αγώνα στον όμιλο. Η αναμέτρηση με την Καραμπάκ στο ΓΣΠ στις 30 του μηνός ενδεχομένως να καθορίσει και την πορεία μας στον όμιλο και θα καταδείξει αν θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους μία από τις πρώτες δύο προνομοιούχες θέσεις.

Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες, και δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που θα μεσολαβήσουν, μέχρι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτόν τον αγώνα όμως η κρισιμότητα του μας κάνει να τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με Καραμπάκ (ΓΣΠ), Βασιλεία εκτός και εντός, Καραμπάκ στο Μπακού και Καϊράτ στο  ΓΣΠ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.