Home TOP NEWS Σαββίδης: «Περιμένω κυρίαρχη την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε»

Σαββίδης: «Περιμένω κυρίαρχη την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε»


Καλεσμένος του Άρη Κυριάκου, στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” ήταν ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας μίλησε για το αποψινό παιχνίδι του τριφύλλιου απέναντι στην Καραμπάχ.

Αναλυτικά:

“Η Ομόνοια φέτος έχει τα πάνω και τα κάτω της. Στο παιχνίδι με την Αντβερπ είχε κάποια διαστήματα εξαιρετικά καλά. Η Καραμπάχ δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και δύσκολη. Είναι καλύτερη από την Καϊράτ”.

“Τα κριτήρια για να κερδίσει η Ομόνοια είναι η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοπεποίθηση και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Για να έχεις ζεστό τον κόσμο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις τον πρώτο λόγο και την κυριαρχία στο παιχνίδι. Να κρατάς την μπάλα και να θέλεις να επιτεθείς . Με συγκέντρωση και εξυπνάδα”.

Για το αν είναι μονοδιάστατο το παιχνίδι με τον Λέζιακς να είναι η μόνη λύση επιθετικά… “Ο Λέζιακς δεν είναι μπακ είναι μπακ-χαφ ενώ από δεξιά αν παίξει ο Ψάλτης που είναι πιο επιθετικογενής όμως δεν θα κάνει την ίδια δουλειά, ο Σέχου δεν προσφέρει τόσο επιθετικά και προβληματίζει και αμυντικά. Έχει να κάνει με την ατομική ποιότητα των παικτών”.

Για το αν έχει καλύτερο ρόστερ η Ομόνοια από πέρσι, όπως σημείωσε ο Μπεργκ… “Έχει καλύτερο ρόστερ ναι. Είναι ψημένοι και οι μικροί. Έχει έρθει ο Μιξ και ο Ατιέμγουεν, βλέπουμε ανανεωμένο Μποτέακ σε σχέση με πέρσι. Έχει λίγο πρόβλημα τον τρόπο που λειτουργεί μεσοαμυντικά, γίνονται ατομικά και ομαδικά λάθη. Δεν έχουν την αυτοσυγκέντρωση που είχαν πέρσι. Έχει πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Σαν ρόστερ όμως έχει όπλα. Όταν επιστρέψουν όλοι θα δυσκολεύεται να βγάλει εντεκάδα”

Πως περιμένει σήμερα την Ομόνοια…. “Δεν περιμένω ξέσπασμα που θα με εντυπωσιάσει. Περιμένω όμως πιο κυρίαρχη και πιο κυνική την Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι”