Home TOP NEWS Στην παρουσία κόσμου θα γίνει το Καϊράτ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην παρουσία κόσμου θα γίνει το Καϊράτ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο αγώνας της ομάδας μας την ερχόμενη Πέμπτη με την Καϊράτ Αλμάτι που θα γίνει στο Καζακστάν θα διεξαχθεί τελικά με την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.


Συγκεκριμένα περίπου 8.000 θεατές θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους Καζάκους.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Καζακστάν το ματς με την ομάδα μας θα διεξαχθεί με κόσμο και συγκεκριμένα το 30% της πληρότητας του σταδίου.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί οπαδοί!

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της συνεδρίασης της Διατμηματικής Επιτροπής για την πρόληψη εκδήλωσης και εξάπλωσης της μόλυνσης από τον κορωνοϊό στο έδαφος της Δημοκρατίας του Καζακστάν, έγιναν δεκτά τα εξής:
′′Επιτρέπεται η προσέλευση του αγώνα μεταξύ FC Kairat και FC Omonia (Κύπρος) για το Conference League με 30 % πληρότητα στο Κεντρικό γήπεδο τoυ Αλμάτι, λαμβάνοντας υπόψη την καθιστική και τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης και χρήσης η εφαρμογή ASHYQ μόνο αν έχεις πράσινο πιστοποιητικό.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα θα φτάσουν στις 14 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο και στις διαδικτυακές πλατφόρμες της Kairat  (επίσημη ιστοσελίδα και εφαρμογή κινητών).
Εισιτήρια θα πωλούνται βήμα μέχρι την Πέμπτη και όχι περισσότερο από τρία ανά άτομο.»