Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά δεδομένα της Καϊράτ και η παρουσία κόσμου στο γήπεδο

Τα αγωνιστικά δεδομένα της Καϊράτ και η παρουσία κόσμου στο γήπεδο


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Καζακστάν, δύο ποδοσφαιριστές της Καϊράτ κρίνονται αυτή τη στιγμή αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο επιθετικός Βάγκνερ Λαβ, δεν είναι βέβαιό ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του. Εκτός ενδέχεται να μείνει και ο 25χρονος διεθνής Καζάκος αμυντικός, Αϊμόλ Αμπίκεν.

Η πιθανή εντεκάδα της αντιπάλου μας έχει ως εξής: Στο τέρμα θα είναι ο Ποκατίλοβ στην άμυνα θα παίξουν με 3άδα τους Μπανιάκ, Άλιτς και Ντούκαλικ ενώ δύο φουλ μπακ θα είναι οι Μικάνοβιτς και Βοροκόφσκι. Πολιάκοβ, Άλβες και Κόσοβιτς θα κινούντε στον χώρο του κέντρου ενώ δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Σουσενάτσεφ και Καντέ.

Σε ότι αφορά στην προσέλευση του κόσμου, 7500 δικαιούνται να παρευρεθούν στο γήπεδο «Αλμάτι Σεντραλ Στάντιουμ» το οποίο είναι χωρητικότητας 23 χιλιάδων θεατών. Αναμένεται ότι όσα εισιτήρια έχουν στη διάθεση τους οι γηπεδούχοι θα τα εξαντλήσουν. Είναι και για αυτούς ιστορικό παιχνίδι καθώς παίζουν για πρώτη φορά σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.