Home TOP NEWS Δημητρίου: «Δύσκολη στιγμή… πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να πάμε στο...

Δημητρίου: «Δύσκολη στιγμή… πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι»


Οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου μετά τον αγώνα:

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕΕΚ για τη νίκη. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς την οποία θα χειριστούμε ψύχραιμα όπως κάνεμε στο παρελθόν. Έχουμε ένα ματς σε λίγες μέρες και θα επικεντρωθουμε σε αυτό. Για τα αγωνιστικά θα μιλήσει ο προπονητής.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Δυστυχώς δεν έφυγε χαρούμενος. Σίγουρα είναι δύσκολη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ότανδ εν κερδίζει. Εχουμε παίξει μόνο έξι παιχνίδια. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα κερδίσουμε την Παρασκευή.

Για την αστάθεια τη φετινή: Για τα αγωνιστικά δεν μπορώ να πω κάτι. Σίγουρα όμως μία ομάδα χρειάζεται σταθερότητα για να πετύχει τους στόχους της. Και πέρσι είχαμε μία δύσκολη περιοδο και βγήκαμε δυνατοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα του κόσμου, το ίδιο νιώθουμε όλοι. Πρέπει τώρα να βρούμε τη δύναμη για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή, θα αξιολογηθεί η εικόνα της ομάδας. Πολλοί λένε πως μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι καλό να έχεις γρήγορα παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα στο πρωτ΄θαλημα. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε στο επόμενο ματς.