Home TOP NEWS Γιατρού: «Ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση»

Γιατρού: «Ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση»


Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Αντρέας Γιατρού. Αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Βασιλεία και για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Όταν έχεις ένα αντίπαλο από υψηλότερο επίπεδο, είναι λογικό να είναι δύσκολα τα πράγματα. Για περίπου 80 λεπτά η ομάδα διεκδικούσε τον βαθμό. Το τρίτο γκολ ήρθε αφού ρίσκαρε η Ομόνοια για την ισοφάριση. Με χαροποίησε η εμφάνιση της ομάδας, αλλά και η συμμετοχή νέων παιδιών που ξεχώρισαν, παρά τις δυσκολίες του αγώνα. Ήταν ίσως η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση, παρά την ήττα. Από την στιγμή που είσαι στην Ομόνοια, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και αυτό το έχει καταλάβει ο Μπέργκ».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου, ακόμα και σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αν δεν είσαι φίλος της Ομόνοιας, δεν μπορείς να το νιώσεις και να το καταλάβεις».

Για τους επενδυτές μεγαλοεπιχειρηματίες που προσελκύει το ποδόσφαιρο: «Κάθε πρόεδρος που βάζει χρήματα, θέλει στο τέλος να βγάλει και κέρδος. Λογικό. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον κ. Χριστοδούλου, πιστεύω ότι θα είμαστε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση. Αυτή η εξέλιξη πιστεύω θα συμβεί στις περισσότερες ομάδες, καθώς πλέον αρκετοί επιχειρηματίες μπαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το πρωτάθλημα: «Υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί από την αρχή της σεζόν και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν υπάρχει σταθερότητα. Πιστεύω όμως ότι η χθεσινή εμφάνιση, θα ανεβάσει και την ψυχολογία των παιδιών για καλύτερη συνέχεια. Κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα και οι διαφορές έχουν μικρύνει πάρα πολύ. Στις μέρες μας το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη, όλα είναι σε υπολογιστές και όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να δουλέψουν για να είναι πιο ανταγωνιστικοί».