Home TOP NEWS H πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει απόψε για τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

H πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει απόψε για τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Για 7η σερί χρονιά διεκδικεί τον τίτλο το «τριφύλλι»


Η επίσημη έναρξη της  σεζόν 2021 -2022 αρχίζει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στο «ΚΙΤΙΟΝ» στη Λάρνακα με τον αγώνα του 28ου ΟΠΑΠ Σούπερ – Καπ  που διεκδικούν η νταμπλούχος του 2020 -2021 Ομόνοια και η φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου Ε.Ν.Π. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι CablenetSports 3. 

H Oμόνοια θα βρεθεί  για 7η συνεχόμενη φορά και 11η συνολικά  σε αγώνα Σούπερ – Καπ  μετρώντας  τις τελευταίες έξι κατακτήσεις. Η Ε.Ν. Παραλιμνίου από την άλλη θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αγώνα Σούπερ – Καπ λόγω της παρουσίας της στον περσινό Τελικό Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» του Σάββα Σάββα ενισχύθηκαν φέτος με τον Ρώσο  Dimitry Leontyev και τον γνωστό μας Βραζιλιάνο πρώην παίκτη του Παφιακού Evandro Dias Souza. Παράλληλα, διατήρησε τις σπουδαίες μονάδες που διαθέτει.

Από την άλλη, η Ένωση με προπονητή τον Ελλαδίτη Δημήτρη Μαρκάκη στοχεύει στον πρώτο τίτλο σε επίπεδο Α Κατηγορίας.

Οι «βυσσινί» διατήρησαν στο ρόστερ τον Βραζιλιάνο Cutinho και τον Ουρουγουανό Acosta, ενώ απέκτησε τον Βραζιλιάνο Gregor Costa από την Αναγέννηση Δερ. Επίσης, απέκτησε τους νεαρούς διεθνείς Κωνσταντίνο Ιακώβου και Οδυσσέα Σαββίδη. Παράλληλα, ενέταξε στη δύναμή της τον έμπειρο  Ελλαδίτη πασαδόρο Θάνο Μαρούλη.

H κάθε ομάδα θα πάρει από 25 αριθμημένες προσκλήσεις . Όλοι όσοι εισέλθουν στην αίθουσα θα πρέπει να δείξουν στην είσοδο κάρτα φιλάθλου και safepass.

Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της κερκίδας των επισήμων. (Το άνω διάζωμα η ΚΟΠΕ).

Οι φίλαθλοι της Ε.Ν.Παραλιμνίου θα καταλάβουν την απέναντι κερκίδα. Θα πωλούνται στις εισόδους εισιτήρια (εισφορά 5.00 ευρώ) 100 για κάθε ομάδα.

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ – ΚΑΠ

Το Σούπερ – Καπ Ανδρών έγινε για πρώτη φορά το 1993 μεταξύ  Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα στο «ΟΛΥΜΠΙΑ» Λεμεσού με νικήτρια την Ανόρθωση με 3-0.  Κυρίαρχος στο θεσμό είναι η Νέα Σαλαμίνα με 8 κατακτήσεις  και ακολουθούν:  Ανόρθωσις (7), Oμόνοια (6),  Παφιακός (3), ΑΕ Καραβά (2), Διόνυσος (1).

Λεζ. Φάση από αγώνα Ομόνοια – Ε.Ν.Π τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πηγή:ΚΟΠΕ