Home TOP NEWS Νίκος Κωστένογλου: “Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει...

Νίκος Κωστένογλου: “Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το να ελπίζουμε”

Ο ομοσπονδιακος τεχνικος Νίκος Κωστένογλου παραχώρησε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει Κροατίας. Μαζί του ο Νεόφυτος Μιχαήλ.


Οι τοποθετήσεις του κ.Κωστένογλου:

Αρχικό σχολιο: «Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζουν την σοβαρότητα και την προσήλωση που απαιτεί ο αγώνας. Αυτό με κάνει πιο αισιόδοξο. Επιθυμούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Εύχομαι να κερδίσει ο ικανότερος»

Δυο δύσκολα παιχνίδια, ποιος είναι ο στόχος σε αυτά και γενικότερα στην προκριματική φάση; «Εμείς δεν διαχωρίζουμε ισχυρότερο και πιο αδύνατο αντίπαλο. Στόχος μας είναι μεμονωμένα σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να διεκδικούμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το να ελπίζουμε»

 

Οι δηλώσεις του Ν.Μιχαήλ:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι αύριο. Ξέρουμε την Κροατία, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε το κόσμο. Παίζουμε σε ένα καινούργιο γήπεδο. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

«Είναι ένα πιο μικρό γήπεδο. Αν γεμίσει είναι σημαντικό για την ώθηση που θα μας δώσει. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει»

«Είμαστε οι πρώτοι εμείς που θέλουμε αυτή η ομάδα να πηγαίνει καλά. Είμαστε και εμείς απογοητευμένοι από την συγκομιδή βαθμών. Ξέρουμε ποια είναι η Κροατία αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας»