Home TOP NEWS Τα νούμερα του Άρθουρ Καμπράλ που θυμίζουν… Ρονάλντο

Τα νούμερα του Άρθουρ Καμπράλ που θυμίζουν… Ρονάλντο


Έχει σαφώς πολύ δύσκολο έργο απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απέναντι της θα παραταχθεί μία ομάδα με πλούσιο Ευρωπαϊκό παρελθόν και εμπειρίες, έχοντας πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, μέσα στην έδρα.

Η τεχνική ομάδα έχει μελετήσει τη Βασιλεία με τον Μπεργκ να κάνει τον σχεδιασμό του στοχεύοντας σε θετική εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα.

Προσπάθεια απόψε θα είναι κυρίως να αναχαιτήσουμε, εκτός κι αν δούμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που περιμένουμε.

Και στην επίθεση η Βασιλεία διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή του οποίου τα νούμερα στο σκοράρισμα, σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν είναι εντυπωσιακά. Το όνομα αυτού, Άρθουρ Καμπράλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει σκοράρει 11 τέρματα στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ έχει πετύχει γκολ και στα 6  παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Σκόραρε μάλιστα και τα 4 γκολ απέναντι στην Χάμαρμπι στα πλέυ οφ. Άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Καϊράτ στους ομίλους.

Συνολικός αριθμός… 18 παιχνίδια, 20 γκολ!

Χωρίς να χρειαστεί να γίνει ιδιαίτερη μελέτη, γίνεται αντιληπτό πως αυτή είναι μία μονάδα που σίγουρα πρέπει να γίνει προσπάθεια να περιοριστεί.