Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (18/10 – 25/10) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.
Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 22:00 θα αγωνιστεί απέναντι στη Βασιλεία εκτός έδρας για τους ομίλους Europa Conference League, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (19:00) θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο».
Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη στις 19:30 υποδέχεται το ΘΟΪ Αυγόρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό του «Αγίου Χρυσοστόμου».
Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αραράτ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Μελκονιάν και θα αρχίσει στις 19:30.
Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την ΕΝΠ στις 19:30 και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΘΑ.


![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)






![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)


![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-100x75.jpg)
