Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (18/10 – 25/10) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.


Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 22:00 θα αγωνιστεί απέναντι στη Βασιλεία εκτός έδρας για τους ομίλους Europa Conference League, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (19:00) θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο».

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη στις 19:30 υποδέχεται το ΘΟΪ Αυγόρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό του «Αγίου Χρυσοστόμου».

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αραράτ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Μελκονιάν και θα αρχίσει στις 19:30.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την ΕΝΠ στις 19:30 και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΘΑ.