Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (25/10 – 01/11) τα εξι από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται την Πέμπτη την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο «Ελευθέρια».

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών επανέρχεται στη δράση μετά τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Την Κυριακή στις 11:00 θα υποδεχθεί τη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου στο γήπεδο της Ολυμπιάδας Λυμπιών. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αγωνίζεται εντός έδρας την Κυριακή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα υποδεχθεί στις 17:30 τον Αχιλλέα Καϊμακλίου στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα με τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου για τη 2η αγωνιστική του πρωθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Κλειστό του Αγίου Αθανασίου.