Home TOP NEWS Δήλωση παλαίμαχου Αζέρου ποδοσφαιριστή: “Θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δήλωση παλαίμαχου Αζέρου ποδοσφαιριστή: “Θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αζερικού ποδοσφαίρου, ο Αγασαλίμ Μιρτζαβάντοφ μίλησε στο Azerisport για τον αποψινό αγώνα της Καραμπάχ κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει και θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά.


Οι τοποθετήσεις του:

«Είναι καλό που η Καϊράτ και η Βασιλεία θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους δύο ώρες νωρίτερα. Η Καραμπάχ θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και θα μπορεί να χτίσει τα σχέδιά της με βάση αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να ξεκινήσουμε τα πλει-οφ. Αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα είναι δύσκολο για τους Ελβετούς να παίξουν στο Καζακστάν με τόσο κρύο καιρό. Εκεί μπορεί να χάσουν βαθμούς. Περιμένω μόνο τρεις βαθμούς από την ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε την εικόνα μας στην Ευρώπη με νίκη,

Δεν νομίζω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή αποκλείστηκε θα παίξει απρόσεκτα. Θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα. Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τα μπόνους της UEFA. Ελπίζω να μην έχει αέρα το βράδυ, είναι δύσκολο για μια επιθετική ομάδα να παίξει στον άνεμο στο γήπεδο Tofik Bahramov.”