Home TOP NEWS Δώρος Σεραφείμ: “Υπάρχει σοβαρή αδυναμία και υπάρχει η προκατάληψη ότι κάποια γίνονται...

Δώρος Σεραφείμ: “Υπάρχει σοβαρή αδυναμία και υπάρχει η προκατάληψη ότι κάποια γίνονται σκόπιμα”

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας, Δώρος Σεραφείμ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα.


Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Δεν είναι μόνο ότι κινδυνεύουν ζωές, αλλά καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Είναι καταδικαστέα αυτά τα περιστατικά».

Για τη διαιτησία: «Δυστυχώς παρόλη τη βοήθεια που δέχεται η διαιτησία, γίνονται πάρα πολλά λάθη. Το VAR είναι ευλογία για το ποδόσφαιρο και για τους διαιτητές. Δεν το καταλαβαίνω πως ένας διαιτητής δε μπορεί να συνεργαστεί σωστά με το VAR. Μπορεί και ο ίδιος να δει τη φάση σε επανάληψη. Υπάρχει σοβαρή αδυναμία και υπάρχει η προκατάληψη ότι κάποια γίνονται σκόπιμα».

«Να μάθουν και οι ομάδες τους ποδοσφαιριστές τους, όχι ό,τι γίνει να τρέχουν στο διαιτητή να διαμαρτύρονται».

Για το ναυάγιο με τον Τζον Χριστοδούλου: «Το Σωματείο είχε οικονομικό πρόβλημα, το οποίο με τη βοήθεια του κ. Παπασταύρου το έχουμε ξεπεράσει. Δεν μπορείς να επιστρέψεις στα παλιά. Αν δεν συμφωνούν τα συμφέροντα με αυτά του Σωματείου τότε είναι θέμα του Σωματείου».

Για την καλή εμφάνιση με τον Εθνικό: «Δεν αμφέβαλα ότι θα έπαιζαν μπάλα. Αυτό πρέπει να γίνει και στη συνέχεια και δεν πρέπει να φοβάται καμία ομάδα. Πρέπει να επιστρέψει. Η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της παρόλο που υπήρξαν τραυματίες, παίζουν και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και υπάρχει πρόβλημα. Θα ξεπεραστεί».