Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ακόμη ούτε στο 60% των δυνατοτήτων της”

Νικόλας Γεωργίου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ακόμη ούτε στο 60% των δυνατοτήτων της”

O παλαίμαχος άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου, ήταν φιλοξενούμενος του Πάνου Λάρκου στην εκπομπή “Στην κερκίδα” η οποία προβάλεται από την Digital Tv.


Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, με αμφίρροπα παιχνίδια. Ό,τι προβλέψεις κάνει για τον νικητής και το ηττημένος θα βγεις έξω. Από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.”

“Συγχαρητήρια στον Άρη, είναι πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει αρκετό υλικό. Θεωρώ είναι από τις καλύτερες ομάδες. Είναι πολύ ανταγωνιστική, συγχαρητήρια στον Λιάσο, δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα του.”

“Ακούγεται πλασματικό το 3-0, αλλά πέτυχε μεγάλη νίκη. Δεν παίζει το όνομα αλλά οι παίκτες που έχει η κάθε ομάδα.”

“Η Ομόνοια δεν είναι ακόμη ούτε στο 60% των δυνατοτήτων της. Παίζει ανταγωνιστικά παιχνίδια στην Ευρώπη, εξίσου και οι απώλειες που έχουν στα παιχνίδια τους.”

“Όχι. Θεωρώ ότι οι έξι ομάδες που θα πάνε στα Play Offs, θα είναι κοντά στην βαθμολογία. Θα είναι μάχη μέχρι τέλους. Τα παιχνίδια, θα είναι θάνατος η ζωή μου.”

“Αν πετύχαινε η ΑΕΚ ένα γκολ θα ήταν διαφορετικό. Έδωσε την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ και έκανε και εκείνο τις ευκαιρίες του. Ήταν κομμένο και ραμμένο για “Χ”. Η ΑΕΚ είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ είναι λίγο κάτω ακόμη.”

“Είμαι υπέρ των δέκα ομάδων. Με δέκα ομάδες και πέντε στην Ευρώπη σκεφτείτε τι πρωτάθλημα θα ήταν. Μάθαμε να σάζουμε τους δικούς μας. Δώδεκα ομάδες είναι πάρα πολλές.”

“Ο καθένας θέλει το βασίλειο του. Οι Πρόεδροι, υπεραγαπούν τις ομάδες τους, αλλά το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει από το συναισθηματισμό και είναι επαγγελματικό”.