Home TOP NEWS O ΠΑΣΠ για το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού παικτών

O ΠΑΣΠ για το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού παικτών

Με αφορμή τις χθεσινές τοποθετήσεις του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα για το θέμα της πανδημίας και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων που θα επηρεάζουν τα γήπεδα και γενικότερα τον αθλητισμό, τοποθετήθηκε στον Super Sport FM 104.0 o εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης.


Οι σχετικές τοποθετήσεις:

«Αυτά τα θέματα αφορούν άμεσα τον σύνδεσμο και τα μέλη μας. Θα θέλαμε να κάνουμε μια παράκληση στον Υπουργό. Οφείλουν να γνωρίζουν στο Υπουργείο ότι υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών και πρέπει να ενημερωνόμαστε. Χθες άκουσα τις δηλώσεις και θεωρώ ότι είναι ένα φλέγον θέμα που δεν αφορά μόνο την Κύπρο αλλά όλο τον κόσμο και μας προβληματίζει άμεσα σαν συμβούλιο της FIFpro. Η θέση μας είναι ότι θα πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν για το δικό τους καλό και του αθλήματος».

«Το αν θα μείνει εκτός ένας ποδοσφαιριστής και να έχει αποκοπές είναι άλλο θέμα. Το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα είναι ένα μεγάλο λάθος και ένα θέμα πολύ σοβαρό. Σίγουρα στηρίζουμε με 1000% ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε, ίσως και με 3η δόση. Δεν υπάρχει κίνδυνος για κανέναν με το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα είναι στην επιλογή του κάθε ανθρώπου αν θέλει να εμβολιαστεί ή όχι, αλλά γνωρίζοντας και τις επιπτώσεις».

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε το ποσοστό εμβολιασμού των παικτών. Συζητήθηκε αυτό το θέμα και θα προχωρήσουμε σε κάποια έρευνα για να γνωρίζουμε σε πιο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι οι ποδοσφαιριστές. Ένα μεγάλο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι».