Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (01/11 – 08/11) τα πέντε από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.


Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Βασιλεία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:45. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Δασάκι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο γήπεδο Παραλιμνίου.

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο».

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Απόλλων Ladies για το Σούπερ Καπ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο «Κερύνεια – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 14:30.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας υποδέχεται την ΑΕΛ στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (08/11) στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 19:30.