Home TOP NEWS Χαρίτου: «Ο Ουζόχο άρχισε να δείχνει τον καλό εαυτό του… δεν επιτρέπονται...

Χαρίτου: «Ο Ουζόχο άρχισε να δείχνει τον καλό εαυτό του… δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες»


Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα με την Καϊράτ και τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θέλαμε μια νίκη στον όμιλο για βαθμούς σε μελλοντική πορεία. Θα προχωρήσουμε. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Θυμάστε όλοι πως αποκλειστήκαμε από την Αντβέρπ. Η συμμετοχή στο Κόνφερενς μας επέτρεπε να ελπίζουμε για περισσότερη συγκομιδή. Τέσσερις βαθμοί ήταν το μίνιμουμ που θα έπρεπε να παίρναμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια άρχισε να δείχνει τις δυνατότητες της, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Δεν θέλουμε άλλες απώλειες, για να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμα και οι παγκίτες δίνουν την αίσθηση πως μπορούν να ανταποκριθούν, αν και χθες θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο διεκδικητικοί».

Για τον Ουζόχο: «Ο Ουζόχο άρχισε να μας δείχνει τον καλό του εαυτό, τότε που τον αγαπήσαμε στις αρχές της πρώτης παρουσίας του στην Ομόνοια. Βλέποντας τον στον ΑΠΟΕΛ, δεν έδειχνε σιγουριά. Μετά που επιστρέφεις από τραυματισμό, νιώθεις λίγο παράξενα. Όμως φαίνεται πως ανεβαίνει και είναι καλό για την ομάδα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες, πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική ομάδα, όμως είμαστε η Ομόνοια και έχουμε αρκετές πιθανότητες να προλάβουμε τις ομάδες που προπορεύονται. Είναι καθοριστικός ο Δεκέμβριος, με το τέλος του μήνα θα δούμε που στεκόμαστε. Το μόνο που με φοβίζει είναι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για άλλα λάθη»