Home TOP NEWS Δημητρίου: «Με χαρακτήρα ομάδας που θέλει να μείνει στους στόχους της…»

Δημητρίου: «Με χαρακτήρα ομάδας που θέλει να μείνει στους στόχους της…»


Μίλησε στη κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε αναλυτικά:

Πρέπει να ματώνεις στο γήπεδο σε αυτό το πρωτάθλημα. Είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω φέτος ο βαθμός δυσκολίας. Μετά τη Δόξα σήμερα ξέραμε πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έκανε την προσπάθεια μας για τους στόχους μας δύσκολη. Παρουσιαστηκε με χαρακτήρα ομάδας που θέλει να μείνει στους στόχους της. Δεν ήρθε το γρήγορο γκολ όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Τώρα βλέπουμε τον επόμενο αγώνα.

Για το ματς με το Αποέλ: Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει πολλούς αγώνες, τους περισσότερους από κάθε άλλη Κυπριακή ομάδα. Έχουμε συνηθίσει στα συνεχόμενα παιχνίδια και σε αυτό το ρυθμό. Θα προετοιμαστούμε τώρα. Χριστούγεννα θα κάνουμε στο γήπεδο για προπόνηση και στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο παιχνίδι.

Για την απώλεια των Αφρικανών στο Κόπα Άφρικα: Το πλάνο υπάρχει όμως δεν θα το δημοσιοποιήσουμε. Ο ορίζοντας μας είναι μακροπρόθεσμος και από κει και πέρα αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν κάτι διαφορετικό. Υπάρχει κατεύθυνση όμως δεν θα αναφερθούμε σε αυτό το κομμάτι.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας και ευχόμαστε σε όλους ότι καλύτερο.