Home TOP NEWS Επιστρέφουν για πρώτη φορά στο ΓΣΠ αλλά ως αντίπαλοι μας

Επιστρέφουν για πρώτη φορά στο ΓΣΠ αλλά ως αντίπαλοι μας


Δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με επιτυχία στην ομάδα μας επιστρέφουν για πρώτη φορά στο ΓΣΠ, αλλά αυτή την φορά ως αντίπαλοι μας.

Ο λόγος για τους Ματ Ντάρμπισαιρ και τον Τιάγκο, οι οποίοι αμφότεροι από το περασμένο καλοκαίρι πήραν την απόφαση για να αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Ο πρώτος επέστρεψε στην Κύπρο από την Αυστραλία για λογαριασμό των “κιτρινοπράσινων”, ενώ ο δεύτερος έφυγε από την ομάδα μας και κατέληξε στους Λαρνακιώτες.

Όσον αφορά την παρουσία τους στην αποψινή αναμέτρηση, ο Άγγλος σέντερ φορ λογικά θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα είναι στην αποστολή της αντιπάλου μας, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο.

Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς θα κληθούν να αγωνιστούν για πρώτη φορά στο ΓΣΠ και μπροστά στον Πράσινο ΛΑΟ ως αντίπαλοι μας.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ματ “πλήγωσε” την ομάδα μας, στόχος αυτή την φορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να αποτρέψει τον Ματ και τους συμποδοσφαιριστές του να κάνουν παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ καλούνται να γίνουν στενός κορσές του Άγγλου φορ και να μην τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του.