Home TOP NEWS Ιωακείμ: «Το πάθος αποτελεί οδηγό για κάθε παίκτη στα ντέρμπ»

Ιωακείμ: «Το πάθος αποτελεί οδηγό για κάθε παίκτη στα ντέρμπ»

Ο Άκης Ιωακείμ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, μίλησε στον Super Sport Fm, σχολιάζοντας, ανάμεσα σε άλλα, το ντέρμπι του τριφυλλιού με την ΑΕΚ, τον Άρη, τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.


Για τον Άρη: «Είναι μια πολύ ωραία νότα για μια ομάδα που συνήθως βρισκόταν στα χαμηλά του πίνακα, τώρα διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Αυτό κάνει πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχουν αλλάξει κάποιες ισορροπίες  αλλά πιστεύω ότι κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις θα σταθεροποιηθούν και θα επανέρθουν. Βέβαια κάποιες παραδοσιακές ομάδες ίσως μείνουν εκτός εξάδας. Να πω ότι χθες δεν περίμενα την ήττα του Απόλλωνα».

Για το Ομόνοια-ΑΕΚ: « Ένα ντέρμπι στο ΓΣΠ όπου η Ομόνοια έχει το πρώτο λόγο και θεωρώ ότι δύσκολα η εύκολα θα κερδίσει. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος από την εξέδρα ώστε να σπρώξει τους παίκτες στη νίκη. Το πάθος αποτελεί οδηγό για κάθε παίκτη και κυρίως στα ντέρμπι. Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και δίκαια βρίσκεται εκεί ψηλά. Πάντως περιμένω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι»

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Έκανε αρκετή διαφορά ο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές όμως και ο Ολυμπιακός όπως απέδειξε είναι μια πολύ καλή ομάδα και ανέμενα ότι θα ήταν ανταγωνιστικός χθες βράδυ».

Για την ΑΕΛ: «Στην ΑΕΛ είναι θέμα ψυχολογίας. Είναι ένα στοιχειό που έχει πάρει από κάτω την ομάδα. Μια νίκη θεωρώ ότι θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να μπει σε ένα σωστό δρόμο».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση παρουσιάζεται με δυο όψεις. Έβγαζε μια τόσο καλή εικόνα στην Ευρώπη και προβληματική στο πρωτάθλημα. Απόψε απέναντι στην Δόξα δεν θεωρώ δεδομένο το τρίποντο για τη Ανόρθωση»