Home TOP NEWS Ο Ανδρέας Δημητρίου για το παιχνίδι, τα αγωνιστικά και τους τραυματίες

Ο Ανδρέας Δημητρίου για το παιχνίδι, τα αγωνιστικά και τους τραυματίες


Μίλησε στη κάμερα της Cytavision λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε:

Η προετοιμασία κύλησε πως πάντα. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της. Δείχνει τα τελευταία παιχνίδια να βελτιώνεται και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο βγάζοντας εικόνα ομάδας που θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα. Απέναντι μας έχουμε μία επικινδυνη ομάδα, έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της και εμάς στον πρώτο γύρο. Είναι δύσκολο παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι σημαντικές.

Τα αγωνιστικά: Είναι στην αποστολή ο Γκόμεθ όμως δεν αναμένεται να χρησιμοποηθεί. Βελτιώνεται η κατάσταση του και θα δούμε για τον αγώνα με την ΑΕΛ αν θα είναι διαθέσιμος. Κανένα άλλο απρόοπτο.

Για τους τραυματίες: Τον περιμένουμε μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορούμε ννα πουμε πότε ακριβώς. Περίπου τα ίδια εισχύουν και για τον Γιούστε. Ο Κούσουλος χάνει τη χρονιά όμως η αποκατάσταση του εξλίσσεται φυσιολογικά και πάει καλά. 

Τέλος είπε: Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Χρίστου. Ιστορική μορφή της ΑΕΖ και το έργο του είναι ανεκτίμητο τόσο για την ομάδα του όσο και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.