Home TOP NEWS Σιαμπουλής: “Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον ορισμό του Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ”

Σιαμπουλής: “Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον ορισμό του Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ”

O εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλής μίλησε στον Super Sport FM 104 και στον Χρίστο Παπακώστα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ορισμό ημερομηνίας του ντέρμπι.


Οι τοποθετησείς του:

«Από τις 5 Οκτωβρίου η ΚΟΠ ζήτησε από τον ΠΑΣΠ τον ορισμό ατόμων για την επιτροπή επίλυσης διαφορών. ‘Έπρεπε να εκλέξει τα 2 άτομα και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε ανταπόκριση, έχουν σταλεί και επιστολές. Περιμένουμε ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η επιτροπή».

Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε σοβαρά προβλήματα, βάλαμε αυστηρές ποινές και θεωρούμε ότι έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά τα τελευταία χρόνια. Από πέρσι όλοι οι αγώνες της Β’ κατηγορίας γράφονται με έξοδα τις ΚΟΠ και υπάρχουν σε βίντεο όλοι οι αγώνες για να έχουμε οπτικό υλικό».

Για τους φιλικούς αγώνες: «Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε, όμως είναι περισσότερο θέμα της αστυνομίας παρά της ομοσπονδίας»

Για την ημερομηνία του ντέρμπι: «Εντός της ημέρας θα μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, ψάχνουμε την καλύτερη λύση για όλους. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».