Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (06/12 – 13/12) τα έξι από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.


Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει και πάλι διπλή υποχρέωση σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, στις 22:00, θα υποδεχθεί την Καϊράτ στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Την ερχόμενη Δευτέρα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει απόψε ευρωπαϊκό ραντεβού. Αγωνίζεται στη Γαλλία απέναντι στη Narbonne για τους «32» του CEV Challenge Cup. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3 σετ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας θα υποδεχθεί την Παρασκευή τον Απόλλωνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει 19:30.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκοθέα Λατσιών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Εληάς Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα φούτσαλ θα υποδεχθεί την Παρασκευή την Ανόρθωση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει αύριο το ΘΟΪ Αυγόρου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και θα αρχίσει στις 20:00.