Home TOP NEWS Δημητρίου: «Δεν πήραμε αυτά που μπορούσαμε να πάρουμε απόψε»

Δημητρίου: «Δεν πήραμε αυτά που μπορούσαμε να πάρουμε απόψε»


Είπε μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου: 

Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας δίνει αυτά που μπορούσαμε να πάρουμε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, ελέγχαμε το παιχνίδι, η ομάδα έδειξε μέσα σε μίαδύσκολη έδρα ότι πατούσε καλά. Στις δύσκολες φάσεις του αγώνα ήταν ψύχραιμοι. Δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλο να μας απειλήσει. Δεχθήκαμε στην πρώτη φάση γκολ. Δημιουργήσαμε 3-4 καλές ευκαιρίες κι άλλες προϋποθέσεις όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε σημαντικό τρίποντο. Θεωρούμε πως η ομάδα ήταν καλή και μπορούσαμε, όπως είπε κι ο προπονητής, αν ήμασταν πιο δημιουργικοί να πετυχάινμαε δεύτερο γκολ. Έχουμε άλλα 3 παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης και τώρα σκεφτόμαστε τον Εθνικό. Θα προσπαθήσουμε πολύ να κερδίσουμε και να δούμε τη συνέχεια.

Για τα μεταγραφικά:  Σε δύο μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική και θα φανεί στην πράξη. Δεν χρειάζεται τώρα να πούμε κάτι παραπάνω.

Αν μπορεί η ομάδα να κάνει σερί νικών: Είναι εύκολο να μιλάς για σερί νικών. Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να καλύψουμε έδαφος από χαμένους βαθμούς που χάσαμε χωρίς οι αντίπαλοι μας να είναι καλύτεροι.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική του παρουσία στο γήπεδο. Χειροκρότησαν την ομάδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και τους θέλουμε κοντά μας με τον Εθνικό.