Home TOP NEWS Δημητρίου: «Θέλουμε να δούμε κάποιες φάσεις… επιχειρούμε να αποκτήσουμε επιθετικογενή ποδοσφαιριστή»

Δημητρίου: «Θέλουμε να δούμε κάποιες φάσεις… επιχειρούμε να αποκτήσουμε επιθετικογενή ποδοσφαιριστή»


Μίλησε στη κάμερα της Cablenet μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Οι αναφορές του:

Όσον αφορά τις φάσεις που συζητούνται, η φάση της αποβολής είναι ξεκάθαρη. Η μπάλα πέρασε, ο αμυντικός ανέτρεψε τον Ανδρόνικο. Υπάρχουν άλλες δύο φάσεις που θέλουμε να δούμε με χέρια μέσα στην περιοχή. Θέλουμε να τις δούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που βοήθησε την ομάδα μέχρι το τέλος. Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά για εμάς και στο πρώτο σουτ δεχτήκαμε γκολ.Τώρα βλέπουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Οι κινήσεις για τη διαιτησία: Αξιολογούμε αυτά που πρέπει και κάνουμε ότι πρέπει στα πλαίσια των κανονισμών. Δεν μας αρέσει να φωνασκούμε ούτε και να λαϊκίζουμε. Ίσως και να υπάρχει μερίδα από τον κόσμο που να θέλει κάτι περισσότερο όμως έχουμε μία πολιτική η οποία κρίνεται πως βοηθά. Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αποφασίζουμε.

Για τα μεταγραφικά: Επιχειρούμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικογενή παίκτη και από κει και πέρα θα δούμε ανάλογα πως θα προχωρήσουμε. Αυτά μπορούμε να πούμε τώρα.