Home TOP NEWS Κοντολεύτερος: «Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ…»

Κοντολεύτερος: «Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ…»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Λευτέρης Κοντολεύτερος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας: «Από την αρχή πίστευα πως δεν υπάρχει κάτι, ήμουν σίγουρος πως ήταν θέμα γραφειοκρατίας, μετά από καταγγελία».

Για τους διαλόγους στο VAR:
 «Είναι ένα θέμα που πρέπει να ελεγχθεί. Δημιουργούνται προβλήματα και παρεξηγήσεις και όλος ο φίλαθλος κόσμος τα αξιολογεί διαφορετικά».

Για τους νεαρούς της Ομόνοιας: 
«Δεν ήταν ασυνήθιστο αυτό με τους νεαρούς. Έχουν παίξει και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Οι νεαροί παίρνουν τις ευκαιρίες τους και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Ο Μπεργκ εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του, ξένους ή κυπραίους. Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ, θα κυριαρχούσε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να πεις ότι ρίσκαρε, είχε τις απουσίες που δεν είχε επιλογές, όμως αξιοποιεί το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα. Τι έχει να ζηλέψει ο Νικόλας Παναγιώτου από κάθε ξένο που έρχεται στην Κύπρο; Ο Χαραλάμπους έκανε αρχοντικό παιχνίδι και έχει εξαιρετικά προσόντα. Το ίδιο και ο Ασημένος. Χθες βλέπαμε έναν Λοΐζου που έχει καιρό να τον δούμε σε τέτοια κατάσταση. Ο Τζιωνής, ώριμος και εξαιρετικός. Όταν παίρνουν παιχνίδια, όπως ο Τζιωνής και ο Λοΐζου, αποκτούν ωριμότητα. Ειδικά τον Τζιωνή τον χαρακτηρίζεις ως ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή».

Για τις απουσίες που δεν επηρέασαν:
 «Έλειπαν Μπασιρού, Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, που είναι ο βραχνάς της Ομόνοιας, όμως οι νεαροί τους αντικατέστησαν επάξια. Πολύ καλός και ο Κίκο χθες και ο Παπουλής».