Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (17/01 – 24/01) τα πέντε από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.


Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 17:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου στον πρώτο αγώνα των «16» του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Την ερχόμενη Δευτέρα στις 16:30 θα υποδεχθεί την ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας την ΕΝΠ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Δήμου Παραλιμνίου και θα αρχίσει στις 19:30. Την Κυριακή στις 18:00 θα υποδεχθεί την ΕΘΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λύκειο Αγίου Δομετίου.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο Γεροσκήπου Ladies για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα φούτσαλ θα υποδεχθεί αύριο στις 19:30 την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα υποδεχθεί αύριο στις 19:30 τον Ροτσίδη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λύκειο Αγίου Χρυσοστόμου.