Home TOP NEWS Αδιάβαστος και με ένα μεγάλο ερωτηματικό…

Αδιάβαστος και με ένα μεγάλο ερωτηματικό…


Εμείς είμαστε οπαδοί, δεν κατέχουμε διπλώματα,δεν είμαστε προπονητές. Όμως…

Παρακολουθώντας λίγο τις ομάδες που έχουμε απέναντι μας μπορούμε να διακρίνουμε τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους και να τα συζητάμε, έστω επιφανειακά και χωρίς να μπορούμε να μπούμε σε βαθιά ανάλυση.

Όμως από το αποψινό παιχνίδι προκύπτει μία και μόνο ερώτηση. Θα καταλήξουμε σε αυτή στη συνέχεια. Εμείς οι οπαδοί, γνωρίζαμε ότι η αδυναμία του Αποέλ είναι η αργή του άμυνα. Ο Βινίσιους και ο Καρώ, δύο υψηλοσωμοι αμυντικοί, με τον πρώτο μάλιστα να έχει δείξει πολλές φορές πόσο επιρρεπής είναι στα λάθη όταν πιεστεί, δεν αντιμετώπισαν απόψε καμία δυσκολία.

Απέναντι τους ο Μπεργκ επέλεξε να τοπθετήσει έναν επιθετικό βαρύ, εμφανώς ανέτοιμο για τις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Και δεν φταίμε τον Ματάβς. Σε καμία περίπτωση. Ο Μπεργκ είναι ο υπεύθυνος αφού για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε αδιάβαστος.

Και προς επιβεβαίωση των παραπάνω ήρθε η αλλαγή της εικόνας της ομάδας από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Κακουλλής. Έδωσε ταχύτητα, πίεσε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, έβαλε γκολ, κέρδισε πέναλτι.

Και καταλήγοντας κάνουμε το ερώτημα. Για δέκα μέρες προετοίμαζε ο Νορβηγός τον Ματάβς στην κορυφή της επίθεσης; Ακόμα κι αν δοθεί ως επιχείρημα πως κάτι άλλο έβλεπε στις προπονήσεις, από αυτό που παρουσίασε ο νεοφερμένος παίκτης στο πρώτο του παιχνίδι με τον Άρη, δεν χρειάζεται κανένα δίπλωμα για να καταλάβει κάποιος ότι οι ανάγκες του αποψινού αγώνα απαιτούσαν κάτι διαφορετικό.