Home TOP NEWS Πογιατζής: “Θα χρειαστούμε περίπου 2-3 εβδομάδες, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα”

Πογιατζής: “Θα χρειαστούμε περίπου 2-3 εβδομάδες, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα”

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Χάρης Πογιατζής μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την Κατερίνα Κυριάκου.


Αναλτυικά:

Για την ανακοίνωση σχετικά με το πόρισμα Παπασταύρου: «Είναι 96 σελίδες και υπάρχουν παραρτήματα, θα το μελετήσουμε και θα χρειαστούμε περίπου 2-3 εβδομάδες, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα. Είναι διάφορα κεφάλαια και θα πρέπει να αξιολογήσουμε το καθένα ξεχωριστά. Ίσως να μην υπάρξει οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο. Έχουμε αρχίσει την ανάγνωση αλλά δεν είναι απλή ανάγνωση. Είναι μελέτη της κάθε λεπτομέρειας, είναι καλογραμμένο».

Για το ΕΝΠ-Ερμής: «Ήρθε φάκελος από την UEFA. Ήταν πολύ λεπτομερής ο φάκελος. Καταλήξαμε να αποσταλεί στον εισαγγελέα γιατί για εμάς είναι ξεκάθαρο αυτό που γράφει. Επισημαίνουμε ότι πιθανόν κάποια στοιχεία να μην είναι αποδεικτή μαρτυρία ενόψει δικαστηρίου, όμως θα αξιολογηθεί. Έχουμε επισημάνει το ενδεχόμενο ποινικού αδικήματος και το παραπέμψαμε. Αγγίζει κάποια άτομα της μιας ομάδας τα οποία έχουν ενεργή στάση με την ομάδα. Υπάρχει και έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, επομένως εδώ θα αρχίσει η μελέτη».

Έχει προκύψει κάτι άλλο; «Δεν έχουμε αναμείξει στις ενέργειες των ερευνώντων λειτουργών. Έχει προκύψει ακόμα ένα θέμα με άλλον ένα αγώνα καλαθόσφαιρας. Θα έχουμε συνάντηση με την Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης. Μας έχουν πει ότι έχουν στοιχεία και η μια ομάδα είναι η ΕΝΑΔ».