Home TOP NEWS Άγγελος Ζευκής: “Στόχος μου το καλοκαίρι να επιστρέψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Άγγελος Ζευκής: “Στόχος μου το καλοκαίρι να επιστρέψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άγγελος Ζευκής, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Καρμιώτισσα μίλησε στην εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» του Super Sport FM 104.0 με την Κατερίνα Κυριάκου.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε για την Εθνική Κύπρου, για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι τοποθετήσεις του:

Για την Εθνική Κύπρου: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Εσθονία. Είναι μονόδρομος η νίκη, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουμε στην τέταρτη κατηγορία. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για την Καρμιώτισσα: «Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες, και με τον κορωνοϊό να μας επηρεάζει όλους. Η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουν απομείνει πέντε τελικοί και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την υπόθεση άνοδο όσο πιο γρήγορα. Ακόμη δεν ξεκαθάρισε οτιδήποτε. Πρέπει να βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Το καλοκαίρι να επιστρέψω στην Ομόνοια. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είναι δραματικό το ότι δόθηκα δανεικός. Το βλέπω σαν πρόκληση για να αποδείξω την αξία μου. Εγώ αν βοηθήσω την Καρμιώτισσα να πετύχει τους στόχους της, θα δείξω και στην Ομόνοια ότι έκανα κάτι καλό. Το ντεμπούτο μου με την Ομόνοια απέναντι στη Φλόρα Ταλίν ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ο Μπεργκ με εμπιστεύτηκε, με έβαλε στην παράταση και με έκανε πολύ χαρούμενο. Ήταν πολύ σημαντική στιγμή για εμένα».

Για τη φετινή πορεία της Ομόνοιας και τη μάχη του τίτλου: «Μετά από δύο πρώτες θέσεις να είναι εκτός εξάδας είναι σίγουρα κακή χρονιά. Χάθηκαν κάποια παιχνίδια από την ίδια την Ομόνοια που της στοίχησαν. Πιστεύω ότι η Ομόνοια μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ στο Κύπελλο και θα το παλέψει για τον τίτλο. Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα».

Φώτο αρχείου: Απο δεξία της φωτογραφίας ο Άγγελος Ζευκής μαζί με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, τον Φώτη Παπουλή και τον ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Χάρη Μαυρία.