Home TOP NEWS Δημοσίευμα για τον παρασημοφορημένο Μπεργκ και… ελλαδικό πάγκο!

Δημοσίευμα για τον παρασημοφορημένο Μπεργκ και… ελλαδικό πάγκο!

Στην ελλαδική ιστοσελίδα “Sdna.gr” γίνεται αναφορά στον Χένινγκ Μπεργκ και στην προοπτική να εργαστεί στην Ελλάδα.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει κι αρκετοί είναι οι προπονητές που φροντίζουν να κάνουν από τώρα τα κουμάντά τους εν όψει της νέας σεζόν.

Και κυρίως και πάνω απ΄όλα εκείνοι οι κόουτς που κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το κλείσιμο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ένας εξ αυτών.

Ο Νορβηγός τεχνικός έμεινε χωρίς πάγκο έπειτα απ΄το πρόσφατο διαζύγιο με την Ομόνοια. Κι όλα αυτά έπειτα από 2,5 χρόνια θητείας (114 παιχνίδια) στην κυπριακή ομάδα, την οποία οδήγησε εκ νέου κι έπειτα από 11 χρόνια «φαγούρας» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Όχι πως δεν υπάρχουν κι άλλα…παράσημα ραμμένα στην στολή του από την περίοδο της παρουσίας στους «τριφυλλοφόρους» της Κύπρου.

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, καθώς και οι προκρίσεις της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League.

Συγχρόνως ανέδειξε αρκετούς νεαρούς παίκτες προσφέροντας τους την ευκαιρία να βγουν στον «αφρό» και να παρουσιάσουν το ταλέντό τους.

Η φετινή σεζόν ωστόσο δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα ήθελαν τόσο η Ομόνοια, όσο και ο 52χρονος κόουτς.

Η πρωταθλήτρια κυπριακή ομάδα οδηγήθηκε ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, χωρίς όμως να κινηθεί σε υψηλές στροφές και μοιραία έμεινε νωρίς εκτός παιχνιδιού με φόντο την κορυφή.

Ο Μπεργκ πλήρωσε το…μάρμαρο, αποχώρησε άδοξα από το νησί τον περασμένο μήνα κι έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA οι…κεραίες του στρέφονται και προς Ελλάδα μεριά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρεμπιπτόντως, ο Σκανδιναβός κόουτς, είχε ψαχτεί για ελληνικό πάγκο πριν από την εγκατάστασή του στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας το καλοκαίρι του ΄19.

Εσχάτως κι έπειτα από 2,5 χρόνια στην Ομόνοια, προχωρά σε νέα έρευνα με επίκεντρο την ελληνική αγορά και όντας αυτή τη φορά «παρασημοφορημένος» από την τελευταία θητεία του στην Κύπρο”.

Πηγή:sdna.gr